0616774550 info@123bpm.nl

Initiatiefnemer van 123BPM.NL is mr. Sacha Bothof. Hij is in 2008 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen in het handels- en economisch recht en heeft sindsdien een verregaand specialisme ontwikkeld in de BPM (Wet op de Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen).

In zes jaar tijd heeft hij meer dan 4.000 bezwaar- en beroepsprocedures succesvol afgewikkeld en een groot aantal belastingplichtigen geadviseerd en bijgestaan bij een naheffingsaanslag BPM.

mr. Bothof treedt op als gemachtigde in diverse cassatieprocedures bij de Hoge Raad en is daarmee altijd op de hoogte van de laatste belangrijke ontwikkelingen in het recht.

9
Jaar ervaring
4000
gewonnen procedures
7000000
succesvol teruggevorderd

NEDERLANDSE FISCALE TAXONOMIE

In samenwerking met de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs, het Ministerie van financiën en diverse uitgeverijen van fiscale vakliteratuur, neemt mr. Bothof deel aan het gezaghebbende Nederlandse Fiscale Taxonomie project.

Taxatiebureaus

De wet-en regelgeving inzake de BPM is volop in ontwikkeling en jaarlijks aan vele veranderingen onderhevig. mr. Bothof adviseert taxatiebureaus en biedt antwoord op de vraag waar een taxatierapport volgens de laatste stand van regelgeving aan moet voldoen, mede in het licht van de recente jurisprudentie.

De bij 123bpm.nl aangesloten taxateurs worden pro-actief geïnformeerd over wetswijzigingen en hun klanten worden onder voorwaarden kosteloos bijgestaan in waardegeschillen en naheffingsaanslagen BPM, die kunnen ontstaan naar aanleiding van een uitgevoerde BPM-taxatie.