085 130 58 21 info@123bpm.nl

Initiatiefnemer van 123BPM.NL is mr. Sacha Bothof. Hij is in 2008 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen in het handels- en economisch recht en heeft sindsdien een verregaand specialisme ontwikkeld in de BPM (Wet op de Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen).

Met 16 jaar ervaring en jaarlijks 1.600 bezwaar- en beroepsprocedures, heeft hij een groot aantal belastingplichtigen geadviseerd en bijgestaan bij een naheffingsaanslag BPM.

mr. Bothof treedt op als gemachtigde in diverse cassatieprocedures bij de Hoge Raad en is daarmee altijd op de hoogte van de laatste belangrijke ontwikkelingen in het recht.

16
Jaar ervaring
1600
Procedures jaarlijks

NEDERLANDSE FISCALE TAXONOMIE

In samenwerking met de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs, het Ministerie van financiën en diverse uitgeverijen van fiscale vakliteratuur, neemt mr. Bothof jaarlijks deel aan het gezaghebbende Nederlandse Fiscale Taxonomie project.

Taxatiebureaus

De wet-en regelgeving inzake de BPM is volop in ontwikkeling en jaarlijks aan vele veranderingen onderhevig. mr. Bothof adviseert taxatiebureaus en biedt antwoord op de vraag waar een taxatierapport volgens de laatste stand van regelgeving aan moet voldoen, mede in het licht van de recente jurisprudentie.

medewerker NLfiscaal

mr. Bothof is werkzaam als auteur bij de toonaangevende uitgeverij NLfiscaal. Hij verzorgt de annotaties bij Europese en Nederlandse rechtspraak op het gebied van autobelastingen. Daarnaast publiceert hij over wetswijzigingen op het gebied van de BPM en MRB.